REKLÁMKÉSZÍTŐ

Kapcsolat

studio@reklamkeszito.hu

1998 óta készítünk reklám szpotokat.

Célunk az, hogy ügyfeleink terméke, szolgáltatása a lehető leghatékonyabban, leggyorsabban és legegyszerűbben a nagyközönség látóterébe kerüljön reklámjaink által. Jelmondatunk:

Egy reklámszöveg nem akkor van kész, amikor már nem tudunk mit beleírni, hanem akkor, amikor már nem tudunk mit kivenni belőle.” – Szabó Marcell

Célunk minden reklám esetében az egyszerűsítés, mert így növelhetjük végletekig a hatékonyságot. Egyszerű, világos, lényegre törő reklámüzenet. Önnek pont erre van szüksége, ha valódi eredményt szeretne.

Cégünk a ’90-es és 2000-es években kereskedelmi rádióknak gyártott reklámokat és arculatot (szignálok, zenei alapok hírekhez stb.). Aztán a világ nagyot változott, és ma már televíziókban, a youtube-on és a közösségi médiában (facebook, instagram) kiválóan használható, instant videó reklámszpotokat készítünk. Természetesen a hagyományos, forgatással együtt járó, televíziós reklámfilmeket is elkészítjük, ha önnek arra van szüksége. De a legújabb termékünk ennél sokkal gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb. Ez az instant videó reklámszpot.

Mi az az instant videó reklámszpot?

Az instant videó reklámszpot termékünket kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak találtuk ki, amelyek nem tudnak, vagy nem akarnak több százezres vagy akár milliós büdzséjű reklámfilm-forgatásban gondolkodni. Tehát nem klasszikus értelemben vett reklámfilmet szeretnének, hanem olyan videó reklámszpotot, amely gyorsan, egyszerűen mutatja be a tevékenységet vagy terméket akár statikus, akár mozgó képekkel, figyelemfelkeltő feliratokkal, modern, trendi és egyedi köntösben. Amely kiválóan használható a közösségi médiában, egyértelműen célzott, hatásos és kis költségvetésű. Gyors, egyszerű, de mégis nagyszerű eredményeket ér el a hatalmas reklámzajban.

Ügyfeleink általában akkor választják az instant videó reklámszpotokat, amikor gyorsan, olcsón és egyszerűen szeretnének hatásos megjelenést, videó reklámszpotot. Instant videó reklámszpotjaink kép- és hanganyaga egyszerűen, gyorsan cserélhető, alakítható. Álló és mozgóképek egyaránt kerül(het)nek szpotjainkba, ügyfeleink igényeitől függően. Természetesen ügyfeleink kérésére „hozott” anyagból is dolgozunk részben vagy egészben, mindez a koncepciótól és az adottságoktól függ.

Videó reklámszpotjainkat úgy alkotjuk meg, hogy azok hanganyaga felhasználható legyen rádiós reklámszpotként is. Így ön két legyet üthet egy csapásra: instant videó reklámszpotját korlátlanul, jogtisztán használhatja a tévében, a facebookon, az instagramon, a Tik-Tokon vagy a youtube-on, annak hanganyagát pedig rádióreklámként tetetheti adásba bármely hazai rádióban. Formátumaink az összes felhasználási módot támogatják.

Hogyan készül el az ön instant videó reklám szpotja?

Ön meghatározza, mit szeretne reklámozni, milyen hosszúságban, milyen üzenetet szeretne átadni a nézőnek, milyen hangulatot kell árasztania a készülő reklámszpotnak, mi az a termék vagy szolgáltatás, amelyet értékesíteni szeretnénk a reklám által. Mi egy több százezres darabszámú gyűjteményből kiválasztva, javaslatokat teszünk a felhasználandó képekre és videó részletekre. Ezzel egy időben megírjuk a szöveget, egyeztetjük önnel, és ha megvan a végső verzió, a zenéket és effekteket kiválasztva elkészítjük a videó reklámszpot alapjául szolgáló hanganyagot (melyet később rádió reklám szpotként is felhasználhat). Ha ezzel elkészültünk, és ön elfogadta a hanganyagot, jöhet a képanyag elkészítése. Bármilyen közösségi oldal bármilyen formátumára szabva alkotjuk meg instant videó reklámszpotját a legfrissebb trendeket, legmodernebb hatásokat felhasználva és szem előtt tartva. Az üzenet erősítését megduplázva itt már látható módon is (feliratokkal, cége logójával stb.) eljuttatjuk az üzenetet a nézőhöz. Ugyanazt a videó reklámot számos átméretezési és feliratozási lehetőséggel fel tudja használni minden platformon. Nem kell újra és újra kifizetnie a teljes gyártási költséget, így minden felületen jelen lehet vállalkozása anélkül, hogy erre újabb százezreket áldozna.

Nagyon fontos:

Cégünk nem egy közvetítő cég, amely ön és a gyártó között tart kapcsolatot. Nem ügynökség vagyunk, hanem a gyártó. Ennek pedig vannak utolérhetetlen előnyei: meghökkentő ár, iszonyú gyors a tempó és szakszerű a munka.

Reklámkészítő: gyors, egyszerű, ésszerű.